Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Εθνική υπερηφάνεια στις Αχαρνές στον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου

Με λαμπρότητα και εθνική υπερηφάνεια πραγματοποιήθηκε ο Εορτασμός της Εθνικής Επετείου του 1940 στον Δήμο Αχαρνών. Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με την δοξολογία στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Βλασίου όπου χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Ηλιουπόλεως Αιγύπτου κκ. Θεόδωρος, παρουσία του Δημάρχου Αχαρνών Γιάννη Κασσαβού, σύσσωμου του Δημοτικού Συμβουλίου Αχαρνών, εκπροσώπων της Περιφέρειας Αττικής, των σωμάτων Ασφαλείας, Συλλόγων και Φορέων της πόλης, αλλά και των σχολείων της πόλης μας. 
Ο Πλοίαρχος του Λιμενικού Σώματος και Διοικητής Εναέριων Μέσων κ. Σίμος Νικολόπουλος πραγματοποίησε την εκφώνηση του Πανηγυρικού, ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων στο Ηρώον.
Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με την μαθητική παρέλαση μπροστά στον Δημαρχιακό Μέγαρο Αχαρνών με τους νέους της πόλης μας να μας γεμίζουν υπερηφάνεια και αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον! 
Ο Δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασαβός δήλωσε: 
«Ο φετινός εορτασμός της επετείου του «ΌΧΙ» βρίσκει το Δήμο Αχαρνών σε πολύ δύσκολη θέση. Όμως, το δίδαγμα της 28ης Οκτωβρίου παραμένει πάντα επίκαιρο: Η ηρωική γενιά του 1940, σύσσωμη και ενωμένη, έδωσε έναν ένδοξο αγώνα προτάσσοντας το εθνικό συμφέρον και την ελευθερία της πατρίδας μας. Αυτή την παρακαταθήκη οφείλουμε να τιμήσουμε και εμείς. Απαιτείται ενότητα, ομοψυχία, πίστη στις δυνάμεις μας και κοινωνική αλληλεγγύη για να μπορέσουμε να υπερβούμε τις δυσκολίες» 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου