Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Το «Αχαρνόραμα» έστειλε μήνυμα αλληλεγγύης στα παιδιά



Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Σαχσανίδη Ελένη υποδέχτηκε με ιδιαίτερη χαρά στο γραφείο της, την Τετάρτη 17/09/2014 τους εκπροσώπους της έντυπης και ηλεκτρονικής Εφημερίδας ΑΧΑΡΝΟΡΑΜΑ.
Η Εφημερίδα ΑΧΑΡΝΟΡΑΜΑ στα πλαίσια της δράσης «Στηρίζουμε τους Μαθητές» προσέφερε σχολικά είδη για τα παιδιά που μαζί με τις οικογένειές τους αντιμετωπίζουν σοβαρά κοινωνικοοικονομικά προβλήματα. 
Η Αντιδήμαρχος ευχαρίστησε συγκινημένη τους εκπροσώπους της Εφημερίδας τονίζοντας ότι η συμβολή τους είναι πολύτιμη, για να ξεκινήσουν οι μαθητές τη χρονιά τους και ζήτησε τη συνεχή συμπαράστασή τους για τη στήριξη των ευπαθών κοινωνικά ομάδων. 
«Σας χρειαζόμαστε δίπλα μας στην προσπάθειά μας ν’ ανακουφίσουμε τον πόνο και το άγχος των συμπολιτών μας που στερούνται αυτά που οι περισσότεροι θεωρούμε αυτονόητα. Σας ευχαριστώ θερμά για την ευγενική συμμετοχή σας» δήλωσε η κ. Σαχσανίδη.

Να τονίσουμε πως η συγκέντρωση σχολικών ειδών συνεχίζεται, όσοι ενδιαφέρονται να προσφέρουν μπορούν να αφήνουν τα σχολικά είδη στο Γραφείο της Διευθύνσεως Κοινωνικής Πολιτικής. 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλ: 2132072543

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου