Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

«Ευχαριστώ» με τσιμπούσι στην Κρητικοπούλα, είπαν οι Θεσσαλοί Αχαρνών στους Χορηγούς τους

Με την παρέα του Γιώργου Μακρή (Εκτυπωτική Αχαρνών)...
Με το ζεύγος Γιώτη (Center Εισαγωγική) 
Με τον Χρήστο Υφαντή (Κτηματομεσιτική) 
Τα φιλόξενα μέλη του Δ.Σ
Με το ζεύγος Ζαμπούρα (Κάβα "Όλυμπος") 
Με τους Θεσσαλούς Δημοτικούς Συμβούλους των Αχαρνών Σπύρο Κατσούρο και Κώστα Ρούσσα 
Με τους Σπύρο Κατσούρο και Αργύρη Αργυρόπουλο 
Με την οικογένεια Φωτοπούλου ( Κρεοπωλείο "Λιάκος") 
Με το ζεύγος Μπίχτα (La Poeta) 
Αναμνηστική φωτό με πάνω τα μέλη του Δ.Σ  και κάτω, από αριστερά και διξιόστροφα,  τους Δημοτικούς Συμβούλους Αχαρνών Κώστα Ρούσσα, Σπύρο Κατσούρο,  Γιώργο Σταύρου και τον δημοσιογράφο, Αργύρη Αργυρόπουλο
Οι Γιώργος Νιώρας και Εύη Τριανραφύλλου αυτή τη φορά δεν κλήθηκαν να καλύψουν δημοσιογραφικά το γεγονός, αλλά ως χορηγοί επικοινωνίας. Ωστόσο, δεν κάθισαν με σταυρωμένα χέρια...
Με κέρασμα, ευχαρίστησε του χορηγούς του ο Σύλλογος Θεσσαλών Αχαρνών. Ο Πρόεδρος Κώστας Κωσιωρής, έχοντας στο πλευρό του όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, το βράδυ της Παρασκευής 26 Σεπτεμβρίου υποδέχθηκε τους Χορηγούς του στο γνωστό μεζεδοπωλείο της πόλης των Αχαρνών «ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΑ». Τσουγκρίζοντας το ποτήρι με τους καλεσμένους του, ο Κώστας Κωσιωρής επεσήμανε πως ο Σύλλογος δεν πρέπει μόνο να ζητά από τους ανθρώπους που τον στηρίζουν αλλά και να προσφέρει. Έχοντας λοιπόν αυτή τη διάθεση σκέφτηκε να τους παραθέσει ένα φιλικό δείπνο, όπερ κι εγένετο, όπου εκτός από την καλή κουζίνα της"Κρητικοπούλας", οι Χορηγοί απόλαυσαν και την ευχάριστη συντροφιά των Θεσσαλών. 
Ο Πρόεδρος πάντως άδραξε την ευκαιρία και μεταξύ τυρού και αχλαδιού ανακοίνωσε τις σκέψεις του για τη νέα σαιζόν, που για τον Σύλλογο Θεσσαλών Αχαρνών αναμένεται να είναι ιδιαίτερα πλούσια, σε πολιτιστική δράση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην πρόσκληση του Συλλόγου ανταποκρίθηκαν οι Θεσσαλοί στην καταγωγή Δημοτικοί Σύμβουλοι Αχαρνών Κώστας Ρούσας και Σπύρος Κατσούρος, o εξ Αχαρνών Γιώργος Σταύρου, οι Χορηγοί: Ζαμπούρας Κωνσταντίνος (Κάβα «Όλυμπος»), Προκόπης Μπίχτας (La Poeta), Ηλίας Φωτόπουλος (Κρεοπωλείο «Λιάκος») Μακρής Γιώργος (Εκτυπωτική Αχαρνών), Υφαντής Χρήστος (Κτηματομεσιτική), Κατερίνα Γιώτη (Center Εισαγωγική), Φανή Μπαλωτή (Φούργος «Βλάσης»), καθώς και οι Δημοσιογράφοι Γεώργιος Νιώρας (ΑΧΑΡΝΑΪΚΗ), Αργύρης Αργυρόπουλος και Εύη Τριανταφύλλου. 
Φιλόξενα όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και πιο συγκεκριμένα οι: Κώστας Κωσιωρής (Πρόεδρος) Στέλλα Ευθυμίου (Γραμματέας) Βασίλης Γκούντας (Ταμίας), Νίκος Ζαρζάνης (Αντιπρόεδρος), και τα μέλη Παναγιώτης Μιχαήλ, Νικόλαος Παπαπούλιος, Χαράλαμπος Γκιάτας, Χαρούλα Χαβδούλα, φρόντισαν ώστε να μην λείψει τίποτα από κανέναν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου