Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Καλός στο φιλικό με Πανιώνιο ο Αχαρναϊκός

ΙΣΟΦΑΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ
Ο Πανιώνιος παρουσιάστηκε καλύτερος από τα τελευταία του παιχνίδια, δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά έμεινε στο 1-1 με τον Αχαρναϊκό ισοφαρίζοντας μάλιστα στο τέλος με φάουλ του Μητρόπουλου. 
Τα γνωστά προβλήματα παρουσίασε στο τελευταίο του φιλικό πριν την πρεμιέρα της Super League o Πανιώνιος. Οι "κυανέρυθροι" ήταν βελτιωμένοι συγκριτικά με τα τελευταία τους παιχνίδια, έλεγξαν απόλυτα τον ρυθμό και επιχείρησαν να δημιουργήσουν φάσεις. 
Ποιο ήταν το αρνητικό; Ότι τους έλειπε το κάτι παραπάνω. Δυσκολευόταν κάποιες φορές στην τελική επιλογή με αποτέλεσμα να μην βρίσκουν εύκολα τον δρόμο προς την εστία. Αυτά είναι γνωστά προβλήματα, άλλωστε, τα οποία αναμένεται να αντιμετωπιστούν με μεταγραφές. Η διαφαινόμενη έλευση του Αριέλ Ιμπαγάσα θα δώσει άλλη πνοή στην ανάπτυξη της ομάδας, ενώ δεδομένη θεωρείται και η απόκτηση φορ που θα έχει το εύκολο γκολ. 
Από εκεί και πέρα, από μία αδράνεια της άμυνας του Πανιωνίου ο Αχαρναϊκός πήρε κεφάλι στο σκορ στο με τον Αθανασίου να νικάει τον Παπαδόπουλο από κοντά. Οι γηπεδούχοι, όμως, προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση και τα κατάφεραν τελικά με τον Μητρόπουλο. Ο 24χρονος μέσος με πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 1-1. 
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παπαδόπουλος, Πάνος (75' Μέξι), Μ.Γκέζος, Παντίδος (87' Χατζηισαϊας), Τασουλής, Μητρόπουλος, Γκίνη, Μπούζας, Μπουμάλ (65' Π. Γκέζος), Μασούρας (75' Φουρλάνος), Γιάννου (65' Σμυρλής) 
ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: Παγούδης, Στουρνάρας, Μωυσιάδης, Ζώνας, Λιαπάκης, Ιορδανίδης, Καλογερόπουλος, Νιάρος, Γιέσιτς, Κοντογουλίδης, Μανουσάκης 
Έπαιξαν και οι: Ζωγράφος, Χριστόπουλος, Αθανασίου, Θεοδώρου, Καλόγερος, Ιωαννίδης, Ταμπάκης, Μαγγίνας, Καλαμιώτης 

ΠΗΓΗ: www.sport24.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου