Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Ο γάμος της Χαράς (και της χρονιάς)

Πανευτυχείς και χαμογελαστοί οι νεόνυμφοι Γιώργος Παπαγρηγορίου και Χαρά Τσελαλίδου
Η ώρα της αναμονής για το γαμπρό και τους καλεσμένους, στο Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας,
στη Νέα Ερυθραία
Πλήθος συγγενών και φίλων προσήλθε για το μυστήριο
Χωρίς καθυστέρηση η άφιξη της νύφης, οι καλεσμένοι πολλοί και εκλεκτοί επεφύλαξαν θερμότατη υποδοχή, με παρατεταμένα χειροκροτήματα
Ο Στάθης Τσελαλίδης, όλος χαμόγελα, ετοιμάζεται να δώσει Χαρά στο γαμπρό
Το ζευγάρι με τους κουμπάρους του, Χάρη Ζούβελο και Μαριάννα Χριστακοπούλου
Πανοραμική φωτό από την τελετή, με το ζευγάρι, τους κουμπάρους και τους γονείς του γαμπρού Κωνσταντίνο και Κρινιώ Παπαγρηγορίου και της νύφης Στάθη και Ντίνα Τσελαλίδου
Πανέμορφες οι αδελφές του γαμπρού (άκρη αριστερά) και της νύφης (άκρη δεξιά)
Για τα παρανυφάκια μιλάει ο φωτογραφικός φακός. Και οι τρεις ήταν υπέροχες...
Ο χορός του Ησαΐα ήταν η κορυφαία στιγμή του μυστηρίου κι ο Στάθης Τσελαλίδης την απολαμβάνει...
Ο γάμος έγινε στην Ερυθραία, αλλά το γενικό πρόσταγμα είχε ο εφημέριος του Αγίου Βλασίου Αχαρνών, πατήρ Παναγιώτης
Ο γαμπρός, ως δικηγόρος, γνωρίζει καλά τη σημασία των υπογραφών και φυσικά υπογράφει εν πλήρει συνειδήσει
Το ίδιο και η νύφη, ως το έτερο συμβαλλόμενο μέρος...
Οι εκ δεξιών προσκεκλημένοι...
...και οι εξ ευωνύμων, εξίσου χαμογελαστοί και καλοντυμένοι
Στην έξοδο του ζευγαριού από την εκκλησία, οι καλεσμένοι το  υποδέχθηκαν  με θύελλα ρυζιού,  αφού δεν τους είχε επιτραπεί να τηρήσουν το έθιμο, κατά το  χορό  του  Ησαΐα 
Οι ρίψεις ρυζιού συνεχίσθηκαν αμείωτες μέχρι το γαμήλιο αυτοκίνητο...
Εντυπωσιακή ήταν η είσοδος του ζευγαριού, στο κτήμα  Le  Chevalier, Λεωφ. Τατοϊου 526 στη Βαρυμπόπη, υπό τα χειροκροτήματα των προσκεκλημένων, ενώ   ο  dj  έδωσε  ένα  μοναδικό  μουσικό ρεσιτάλ υποδοχής
Οι καλεσμένοι περιμένουν το ζευγάρι, για το γλέντι, στο κέντρο διασκέδασης
Η τούρτα ήταν υπέροχη και συνοδεύθηκε από σαμπάνια
Άποψη της αίθουσας όπου πραγματοποιήθηκε το γαμήλιο γλέντι
Το τραπέζι των επισήμων με τους Βουλευτές Θανάση Μπούρα και Παναγιώτη Κουρουπλή
και τον πρώην Δήμαρχο Αχαρνών, Παναγιώτη Φωτιάδη
Γλέντι χωρίς πυροτεχνήματα δε γίνεται...
Η νύφη μπήκε , ως είθισται, πρώτη στο χορό
Ο  χορός στη συνέχεια  πέρασε  αμέσως  σε δημοτικούς   ρυθμούς, με το «Ωραία είναι η νύφη μας», «Στου παιδιού μου την χαρά», εύθυμα συρτά, νησιώτικα, τσάμικα,  ροκ και  τέλος στα  δυνατά  ζεϊμπέκικα
Στο τέλος ο χορός εξελίχθηκε σε πιο μοντέρνους ρυθμούς
ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Γιώργος Νιώρας και ομάδα φωτογραφικής κάλυψης του γάμου

Στην ώρα την καλή, πήρε την απόφαση ζωής η νομική σύμβουλος της εφημερίδας ΑΧΑΡΝΑΪΚΗ και κόρη του προέδρου του ΣΒΒΕΕΑ Αχαρνών και ιδιοκτήτη της Βιομηχανίας ET PLAST, Στάθη Τσελαλίδη, Χαρά Τσελαλίδου. 
Ανέβηκε το απόγευμα του Σαββάτου 26 Ιουλίου 2014, τα σκαλιά του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας , στη Νέα Ερυθραία, για να ενώσει τη ζωή της με τον αγαπημένο της Γεώργιο Παπαγρηγορίου (δικηγόρο επίσης). 
Το όμορφο και χαμογελαστό ζευγάρι έδωσε ενώπιον συγγενών και φίλων αμοιβαίες υποσχέσεις αγάπης και πίστης, με κουμπάρους τους Χάρη Ζούβελο και Μαριάννα Χριστακοπούλου. Στο πλευρό τους, πανευτυχείς, οι γονείς και τα αδέλφια τους, πολλοί συγγενείς και φίλοι. Θριαμβευτική ήταν εξάλλου,  με χειροκροτήματα και με πολύ ...ρύζι, υπήρξε η έξοδος των νεόνυμφων, από το Ναό. 
Όπως ήταν φυσικό, το γεγονός γιορτάστηκε δεόντως, με τρικούβερτο γλέντι στο κτήμα Le Chevalier, Λεωφ. Τατοΐου 526 στη Βαρυμπόπη. 
Ακολούθησαν μοναδικές στιγμές με το ζευγάρι να χορεύει σφιχταγκαλιασμένο στην πίστα, αφού έκοψε την γαμήλια τούρτα και ύψωσε τα ποτήρια του στην υγεία των καλεσμένων. 
Ήταν υπέροχη βραδιά, καθώς περιείχε μεγάλη ποικιλία εδεσμάτων, πυροτεχνήματα και χορό για όλους τους καλεσμένους. «Να ζήσετε παιδιά», ήταν η ευχή όλων την ώρα του μυστηρίου και της αποχώρησης από γαμήλιο γλέντι. 
Το ίδιο ευχήθηκε κι ο ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ, αλλά και οι επίσημοι προσκεκλημένοι, ανάμεσα στους οποίους διακρίναμε τους βουλευτές Θανάση Μπούρα και Παν. Κουρουπλή, τον πρώην δήμαρχο Παν. Φωτιάδη, τους Δημοτικούς Συμβούλους Χρύσανθο Κόνταρη και Κώστας Ρούσσα, το Διοικητή Πυροσβεστικής Κυκλάδων Νίκο Αλεξανδρή, τον περιφερειακό σύμβουλο Γιάννη Δημόπουλο, τον Παναγιώτη Αλειφέρη, υποστράτηγο της Ελληνικής Αστυνομίας, το Νίκο Σταθόπουλο παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ και της Εθνικής Ελλάδος (και νονό της νύφης), τον Αδάμ Ηλιακόπουλο, Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Τατοΐου και τους πρώην δημοτικούς συμβούλους Γιάννη Σκρέκη και Παν. Βουγιουκλάκη. 
Παρευρέθηκαν, επίσης, ο Αντιπρόεδρος του ΣΒΒΕΕΑ Κοσμάς Τζίκας, οι επιχειρηματίες Γιάννης Μιχαλακόπουλος, Δημήτρης Κουκάρας, Σπύρος Κουμπούρης, Τάσος Κωστελίδης, οι πρώην αντιδήμαρχοι Θρακομακεδόνων Σταυρούλα Ντελή και Σταματία Μπούκη, ο πρώην πρόεδρος ΔΗΜ.ΤΟ ΝΔ κέντρου Αχαρνών Γιάννης Αστάρης, ο δικαστικός επιμελητής Κώστας Μπαλτζής κ.α.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου