Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Δεν εφησυχάζει το καλοκαίρι, εκλογές τον Οκτώβρη, στο Σύλλογο κατά της εγκληματικότητας

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου,
Γιώργος Κουλογιάννης
                               ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                         
                                                             Αχαρναί, 31/07/2014 

Λίγο πριν ξεκινήσει η περίοδος των διακοπών, το ΔΣ του "Συλλόγου" θα ήθελε να ενημερώσει τα μέλη και τους φίλους του ότι έχει ήδη προβεί σε συνάντηση με τον διευθυντή του κ. Σταικούρα, υφυπουργού Οικονομικών, με βασικό θέμα συζήτησης την χρηματοδότηση της ανακαίνισης του 13ου γυμνασίου της Αυλίζας, προκειμένου να μεταστεγαστεί το ΑΤ Αχαρνών. Επιπλέον, την ερχόμενη εβδομάδα έχει προγραμματιστεί νέο ραντεβού με τον Γ.Γ του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, κ. Ανδρεουλάκο, για την ολοκλήρωση των τυπικών διαδικασιών της αλλαγής χρήσης και ιδιοκτησίας του εν λόγω σχολείου και για τον συντονισμό νέων ενεργειών και πρωτοβουλιών της Αστυνομίες για την παρατεινόμενη απαράδεχτη κατάσταση που βιώνουν όλοι οι κάτοικοι του Δήμου γύρω από την εγκληματικότητα και τα ναρκωτικά. 
Το Σεπτέμβρη ξεκινά νέος κύκλος συναντήσεων, ενεργειών και πιέσεων όλων των αρμόδιων και υπευθύνων φορέων και υπηρεσιών με στόχο την πάταξη της εγκληματικότητας στο Δήμο Αχαρνών..... Δεν εφησυχάζουμε...
Προσπαθούμε, ενεργούμε και συνεργαζόμαστε με όλους όσους έχουν την τόλμη, τη δύναμη και τη θέληση να βοηθήσουν στο σοβαρό πρόβλημα της περιοχής μας. Από τον Οκτώβρη θα οργανώσουμε τις πρώτες μας ΕΚΛΟΓΕΣ. Όλοι εμείς δεν πτοούμαστε, αλλά ούτε παρασυρόμαστε από δηλώσεις διαφόρων που λένε ότι δε θα επισκευαστεί σε ΑΤ το 13 Γυμνάσιο Αυλίζας. Οι 3.000 υπογραφές είναι αρκετές για να αλλάξουν την περιοχή μας. 
Είναι υποχρέωση όλων μας να βοηθήσουμε και να βοηθηθούμε, να γίνουμε αλληλεγγύη ο ένας για τον άλλον, για όλες τις περιοχές της περιφέρειας που στενάζουν από την παραβατικότητα και όλοι μαζί με το νέο Δημοτικό Συμβούλιο και το νέο Δήμαρχο, να αλλάξουμε την εικόνα του Δήμου μας. 
Σας ευχόμαστε ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.!!!

Το ΔΣ του Συλλόγου 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου