Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Εν μέσω θέρους απαγορευμένη η πρόσβαση στις παραλίες της Περιφέρειας Αττικής



ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΚΟΥΡΟΛΙΑΚΟΥ 
Προς τους συμπολίτες της περιφέρειας Αττικής

Αγαπητές φίλες και φίλοι, κατοικώντας στην Περιφέρεια Αττικής, βιώνουμε καθημερινά μια μεγάλη αντίφαση. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες μιας περιοχής έξω από την Αθήνα, χωρίς να απολαμβάνουμε τα θετικά μιας περιοχής που έχει ωραίες ακτές, όμορφα βουνά και απέραντο ορίζοντα.
Οι φωτιές που μας ακολουθούν και αυτό το καλοκαίρι καίνε τα βουνά μας. Από ποιους βαλμένες άραγε; Ποια πολιτεία με ποιους νόμους ανοίγει την όρεξη των εμπρηστών που … βλέπουν μακριά; Οι παραλίες μας στην διαδικασία της εμπορευματοποίησης , αντιμετωπίζουν τον σχεδιασμό της ιδιωτικοποίησης και εμείς, οι κάτοικοι της Περιφέρειας Αττικής μαζί με τους συμπολίτες μας του ευρύτερου πολεοδομικού συγκροτήματος της πρωτεύουσας, βλέπουμε να μας επιβάλλεται απαγόρευση της πρόσβασης στις παραλίες της περιοχής μας. 
Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο πρόεδρός του Αλέξης Τσίπρας καλούν τους ενεργούς κοινωνικούς και πολιτικούς φορείς, καλούν κάθε έναν από εμάς στη συγκρότηση ενός αποφασισμένου μετώπου, ώστε να ματαιώσουμε όλες αυτές τις πολιτικές και ρυθμίσεις που στρέφονται εναντίων των πολιτών, της οικονομίας και του περιβάλλοντος.
Πρέπει επί τέλους να πάψει η Περιφέρεια Αττικής να υφίσταται τα κακά μιας πυκνοκατοικημένης πόλης αλλά και την απαξίωση μιας … μακρινής και ξεχασμένης Περιφέρειας!
Πάνος Σκουρολιάκος Ηθοποιός – Μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου