Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Θρήνος στο Μενίδι για τον 22χρονο Γιώργο Σιδέρη


Απέραντη θλίψη σκόρπισε στην οικογένεια, αλλά και στην τοπική κοινωνία των Αχαρνών ο θάνατος από τροχαίο δυστύχημα του 22χρονου συντοπίτη μας Γιώργου Σιδέρη. 
Φοιτητής στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων στο Αγρίνιο, ο Γιώργος μοίραζε τον τελευταίο χρόνο της ζωής του, ανάμεσα στις δυο αγαπημένες του πόλεις. Στις Αχαρνές όπου διέμενε με την οικογένειά του κι έζησε τα παιδικά και μαθητικά του χρόνια, αλλά και στο Αγρίνιο, όπου εκτός από τόπος καταγωγής, ήταν και ο τόπος των σπουδών του. 
Ο θάνατος του είχε στήσει καρτέρι εκεί, τα ξημερώματα της Παρασκευής 18 Ιουλίου, όπου έχασε τη ζωή του σε τροχαίο, επιστρέφοντας από ένα τοπικό πανηγύρι. 
Η είδηση του θανάτου του, προκάλεσε βαθιά θλίψη στους συγγενείς και τους δεκάδες φίλους του σε Μενίδι και Αγρίνιο. Η τελευταία πράξη του δράματος, παίχθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Αχαρνών, στην ενορία της γειτονιάς του. Απαρηγόρητος ο επίσης γνωστός κι αγαπητός στην κοινωνία των Αχαρνών, πατέρας του, Λευτέρης Σιδέρης, μέσα στο θρήνο του, ζητούσε να του πουν πως πρόκειται για ένα κακό όνειρο… 
Ήταν η στιγμή που λύγισαν και τα βουνά… Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.
Ο πρόωρα χαμένος Γιώργος μαζί με τον αγαπημένο του πατέρα, Λευτέρη Σιδέρη 

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Α...ρε Γιώργο...Για τί άφησες τα νιάτα σου να τα χαρούνε άλλοι;

Δημήτριος Ζαφείρης είπε...

Εἶναι τραγική ἀνακολουθία ἀπέναντι στήν φύση, ἕνας γονιός νά θάβει τό παιδί του... Τά παιδιά πρέπει νά θάβουν τούς γονεῖς τους καί ὄχι τό ἀντίθετο! Ἄς εἶναι ἐλαφρύ τό χῶμα πού τόν σκεπάζει καί ἄς ἔχει παρηγορία καί ὑπομονή ἡ οἰκογένεια! Τά θερμά μου συλληπητήρια!

Δημοσίευση σχολίου