Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Νονός ο Φραγκολιάς στο Μενίδι

Ευτυχείς γονείς ο Κίμωνας Χατζηγεωργίου και η Ηρώ Κυριακίδου βάφτισαν τον Χρηστάκο τους

Της Εύης Τριανταφύλλου 
Για να πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή, όλα ξεκίνησαν με αυτήν εδώ την πρόσκληση
Ε! δεν χρειάζονται περιττές κουβέντες. Ο θεός! Κώστας Φραγκολιάς, βρέθηκε στο Μενίδι και πιο συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό του Αγίου Βλασίου Αχαρνών το απόγευμα της Κυριακής 15 Ιουνίου, προκειμένου να βαφτίσει έναν τρισχαριτωμένο μπέμπη.  
Ο μικρός εξάλλου, αλλά και η επιστήθια φιλία με τους γονείς του, είναι ο λόγος, που ο γνωστός ηθοποιός, βρίσκεται συχνά πυκνά, στην πόλη των Αχαρνών. Ο Κώστας Φρακγολιάς, συνδέεται με τον συντοπίτη μας αθλητή, κι ευτυχή μπαμπά Κίμωνα Χατζηγεωργίου και την πανέμορφης συζύγο του, Ηρώ Κυριακίδου, με φιλία ετών. 

Ο μέχρι πρότινος λοιπόν «μπέμπης» γνωστός και ως «Τζούτζος», στους κύκλους της οικογένειας, μπήκε στην κολυμπήθρα και βγήκε Χρήστος! 
Όσο για το «θέμα» της βάφτισης, ήταν οι … μηχανές, (κι εν προκειμένω η YAMAHA), που είναι το αγαπημένο hobby τόσο του μπαμπά του Χρήστου όσο και του νονού του. 
Για… την ιστορία αξίζει να σημειωθεί πως ο Χρηστάκος, αν κι έκλαψε γοερά κάποιες στιγμές, σε γενικές γραμμές ήταν άψογος! 
Εντάξει, όπως όλα τα μωρά, φοβήθηκε λιγάκι τον παππούλη και την κολυμπήθρα. Στην αγκαλιά όμως της μαμάς και του νονού του, ένιωθε πολύ άνετα.
Άνετα εξάλλου, ένιωσε και με τα φλας των φωτογραφικών φακών που άστραψαν πάνω του, πολλάκις. Κάποιες στιγμές μάλιστα, ποζάρισε με τρέλα! 
Εν ολίγοις o Χρηστάκης εξελίσσεται σε έναν αληθινό Star! 
Εμ! λογικό είναι. Ο Φραγκολιάς του έβαλε λάδι. 
Δείτε την βάπτιση καρέ - καρέ και θαυμάστε νονό, μωρό και γονείς! 

Δείτε και μερικές live στιγμές από το «Πιστεύω» και το μυστήριο της βάπτισης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου