Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Βράβευσε το Ινστιτούτο PROLEPSIS για την προσφορά του στους μαθητές, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών

Μέλη του Συλλόγου Γονέων μαζί με την εκππρόσωπο του Ινστιτούτου Εύη Αποστόλου
Στην εκδήλωση έδωσε το παρών και ο Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Αχαρνών Κώστας Καρυδάκης

Τα εύσημά του, στο Ινστιτούτο PROLEPSIS έδωσε ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Δημ. Αχαρνών για την πολύτιμη προσφορά του στο σχολείο απονέμοντάς του, τιμητική πλακέτα την οποία παρέλαβε η κ. Εύη Αποστόλου. 
 Απονέμοντας την τιμητική πλακέτα η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 3ου Δημοτικού Σχολελιου Αχαρνών Μπέττυ Ταπραντζή, μεταξύ άλλων τόνισε τα εξής: «Με την ευκαιρία της λήξης των μαθημάτων και την επιτυχή ολοκλήρωση ενός ακόμα κύκλου του προγράμματος Προώθησης Υγιεινής Διατροφής & Σίτισης, πρόγραμμα που με απόλυτη επιτυχία εποπτεύετε εσείς και οι συνεργάτες σας, από το Ινστιτούτο PROLEPSIS , θεωρούμε ελάχιστη υποχρέωση μας να σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς , για την συνολική σας αυτή προσπάθεια. Κίνηση που συμβάλλει στην βελτίωση των συνθηκών διατροφής των μαθητών του σχολείου μας, παράλληλα με την σημαντική στήριξη που προσφέρετε στον τομέα αυτό σε δεκάδες οικογένειες μαθητών μας, στις πολύ δύσκολες και γεμάτες αντιξοότητες εποχές που ζούμε.
Αναγνωρίζοντας την πολλαπλή σημαντική χρήσιμη και ανθρωπιστικά μοναδική προσπάθεια σας, ευχόμαστε να είστε πάντα καλά και , πάντοτε σε θέση να υποστηρίζετε με το έργο σας όλους όσους έχουν ανάγκη.Ως ένδειξη εκτίμησης και αναγνώρισης σας απονέμουμε αυτήν την πλακέτα, με την ελπίδα ότι θα συνεχίσετε να είστε αρωγοί μας και την επόμενη σχολική χρονιά. 

Με εκτίμηση
Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων
3ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου