Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Έκλαψε και συγκίνησε η Μαρία Στάση


Η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών Μαρία Πρίτσα – Στάση,  κατά τον αποχαιρετισμό των μαθητών της Έκτης  τάξης στην υπέροχη γιορτή με θέμα «Μέλους και λόγου χρώματα» που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 10 Ιουνίου στο Αμφιθέατρο του προφήτη Ηλία, λύγισε!  Με σπασμένη από τη συγκίνηση φωνή της και με δάκρυα που δεν μπόρεσε να κρύψει, μίλησε στους μαθητές της Έκτης που ανοίγουν τα φτερά τους για το Γυμνάσιο, με λόγια από καρδιάς: 
Άλλη μια χρονιά με χαρές και τις λύπες της, έφτασε στο τέλος της!
Κι ενώ κάθε χρόνο λέμε αμάν να τελειώνουμε, άντε να ηρεμήσουμε και να ξεκουραστούμε λίγο, στο τέλος, η ώρα του αποχωρισμού, πάντα μας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση. Αναμνήσεις, σκέψεις, απορίες, προβληματισμοί, και . ματάκια δακρυσμένα……. Γιατί  τα παιδιά θα αποχωριστούν τους φίλους τους για τόσο πολύ καιρό, γιατί θα αλλάξουν ίσως σχολείο, γιατί θα αφήσουν το δημοτικό και θα περάσουν την πόρτα του γυμνασίου. Και  εμείς  εκεί να προσπαθούμε  να τα πείσουμε ότι είναι για το καλό τους, γιατί πρέπει να προχωρήσουν μπροστά, γιατί έτσι είναι η ζωή… προσπαθόντας  να μην κλάψουμε και ΄μείς μπροστά τους!
Να που τώρα λοιπόν , αποχαιρετούμε   τους μαθητές της Στ’ τάξης, μαθητές που τους  ξέρουμε  από το νηπιαγωγείο τους περισσότερους , ανάμεσα τους και το παιδί μου. Να είστε καλά !!! Να περάσετε καλά στο καινούριο σχολείο που θα πάτε και να συνεχίζετε να μας κάνετε περήφανους!!!!»
Το βέβαιο , ωστόσο είναι, πως σε 10 χρόνια θα ξαναβρεθούνε πάλι όλοι μαζί, καθώς ο Σύλλογος Γονέων  χάρισε  στον καθένα και στην καθεμιά τους, ένα πολύτιμο δώρο. Ένα βραχιόλι, που γράφει ώρα και μέρα συνάντησης.  
Μπράβο σε όλους τους αλλά και στον  δραστήριο  σύλλογο Γονέων  και πιο συγκεκριμένα στις Πρόεδρο ΜΑΡΙΑ ΠΡΙΤΣΑ – ΣΤΑΣΗ στην αντιπρόεδρο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΒΑΡΕΛΑ – στην Γραμματέα ΚΕΛΛΥ ΠΑΠΑΜΑΝΩΛΗ  στην Ταμία ΜΑΙΡΗ ΝΤΑΓΙΑΝΤΑ και στην βοηθό γραμματέα, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΓΩΝΑ.  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου