Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Οργή Μωϋσιάδη για το ιδιοκτησιακό του Αχαρναϊκού

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΩΫΣΙΑΔΗΣ
Με τις φράσεις «όποιος είπε αυτό για τη χρηματοδότηση και το ΑΦΜ γαμ…έται. Όλα τα λεφτά τα έβαλα εγώ, γιατί γουστάρω τον Αχαρναϊκό. Τέλος», αντέδρασε, με ανάρτησή του στο facebook, σε δημοσίευμα ιστοσελίδας ο Γιώργος Μωϋσιάδης. Ο παράγοντας του Αχαρναΐκού εξοργίστηκε με την αναφορά ότι βασικός χρηματοδότης του Αχαρναϊκού είναι ο Πρόεδρος της Λάρισας Κώστας Πηλαδάκης. 
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, «μέλος του ΔΣ του Αχαρναϊκού, ανέφερε τα παραπάνω, σε συγγενικό του πρόσωπο, σχολιάζοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο το φημολογούμενο ενδιαφέρον της ΑΕΛ και του Κώστα Πηλαδάκη για το ΑΦΜ της ομάδας του Αχαρναϊκού». Πρόσθετε μάλιστα ότι «τη στιγμή που ο Βαγγέλης Πλεξίδας είναι έτοιμος να αναλάβει τις τύχες της ΑΕΛ στα χέρια του, πληθαίνουν οι πληροφορίες μας από Αθήνα, πως το ΑΦΜ το οποίο θα χρησιμοποιήσει η ΑΕΛ ούτως ώστε να παίξει καθαρή τη νέα σεζόν στη FL, είναι αυτό του Αχαρναϊκού». 
Πάντως, τα περί Πηλαδάκη και Λάρισας δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγονται. Οι φήμες είχαν φτάσει από το χειμώνα στο ΜΕΝΙΔΙΑΤΗ, όμως δεν υπήρχε το παραμικρό στοιχείο που να τις τεκμηριώνει. Γεγονός είναι ότι είναι η πρώτη φορά που γράφεται κάτι τέτοιο, όπως και η δήλωση του Γιώργου Μωϋσιάδη ότι ήταν ο μόνος χρηματοδότης της ομάδας. 
Το δημοσίευμα διέψευσε, κατηγορηματικά και ο Αχαρναϊκός. Στη λιτή ανακοίνωση, που υπογράφει ο Πρόεδρος Μιχάλης Τσορπατσίδης αναφέρεται ότι το ΔΣ διαψεύδει τα περί πώλησης του ΑΦΜ σε άλλη ομάδα και βεβαιώνει ότι χρηματοδότης της ομάδας είναι μόνο ο Γιώργος Μωϋσιάδης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου