Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Συνεργασία για τα πανηγύρια

Νέους δρόμους στη διαδημοτική συνεργασία ανοίγει η απόφαση των Δήμων Αχαρνών και Φυλής να συνδιοργανώσουν το πανηγύρι της Αγίας Τριάδος στην Πάρνηθα. Πρόκειται για απόφαση-σταθμό που αποδεικνύει την τεράστια εμπειρία τους στα πανηγύρια. Με τον τρόπο αυτό οι δύο Δήμοι θα αποστομώσουν τις κακές γλώσσες που υποστηρίζουν ότι οι δεν συνεργάζονται για να λύσουν προβλήματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, όπως ο καθορισμός των διοικητικών ορίων ανάμεσα στους δύο Δήμους, που θα έλυνε πολλά προβλήματα στη δημιουργία υποδομών, αλλά και στην αποκομιδή των απορριμμάτων.

Παρεμπιπτόντως, ο Δήμος Φυλής έχει ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία στο συγκεκριμένο θέμα, προσλαμβάνοντας, αντί 24600 ευρώ, τεχνικό σύμβουλο, ο οποίος θα υποστηρίξει (δεν θα εκτελέσει) το έργο του καθορισμού των διοικητικών ορίων του Δήμου Φυλής KΛΙΚ ΕΔΩ. Υποθέτουμε ότι κάτι ανάλογο θα πράξει κι ο Δήμος Αχαρνών, ώστε, εν συνεχεία οι δύο τεχνικοί σύμβουλοι να εισηγηθούν στα δημοτικά συμβούλια τον καθορισμό των διοικητικών ορίων, ανάμεσα στους δύο Δήμους.

Κακώς λοιπόν ανησυχούν ορισμένοι κακοπροαίρετοι για τις προοπτικές της συνεργασίας ανάμεσα στους δύο Δήμους. Άλλωστε οι δύο Δήμαρχοι έχουν δώσει απτό παράδειγμα συνεργασίας, ιδρύοντας, συνεταιρικά, μονάδα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στο Άγκιστρο Σερρών και συμμετέχουν ως μέλη στο ΔΣ της συγκεκριμένης Ανώνυμης Εταιρίας. 
Αμάν πια η κακία σ’ αυτό τον τόπο…




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου