Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

«Άδειασμα» Ντούρου, από το Γιάννη Μίχα

Η στιγμή της παραίτησης του Γιάννη Μίχα στο Δημοτικό Συμβούλιο


Με την παραίτηση του Γιάννη Μίχα από τις θέσεις του Προέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής και του Εντεταλμένου Συμβούλου συνεχίστηκε η κατρακύλα της παράταξης του Ντούρου. Φανερά χολωμένος, ο Δημοτικός Σύμβουλος έκανε δημόσια γνωστή την παραίτησή του, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πέμπτης, 27 Ιουνίου. Στη σύντομη δήλωσή του ευχαρίστησε το Δημοτικό Συμβούλιο για την ομόφωνη τοποθέτησή του στη θέση του Πρόεδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής και διευκρίνισε δύο πράγματα: Πρώτον ότι η απόφαση της παραίτησής του είναι οριστική κι αμετάκλητη και δεύτερον ότι παραμένει Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφούσας παράταξης του Δήμου Αχαρνών. 
Φυσικά η παραίτησή του δεν έμεινε ασχολίαστη από τους Δημοτικούς Συμβούλους. Πιο κοντά στην πραγματικότητα φαίνεται ότι είναι η παρατήρηση του Δημοτικού Συμβούλου Παναγιώτη Πολυμενέα ότι ενδεχομένως η παραίτηση οφείλεται στο γεγονός ότι ο Δήμος δεν απέδωσε στη Σχολική Επιτροπή μέρος της κρατικής επιχορήγησης του 2012, με αποτέλεσμα να εκφράζονται συνεχή παράπονα εκ μέρους της σχολικής κοινότητας. Κοινή διαπίστωση είναι εξάλλου ότι ο Δήμαρχος δε βοήθησε τον Γιάννη Μίχα να δουλέψει υπό καλύτερες συνθήκες. 
Αν τελικά, όπως διαφαίνεται, η παραίτηση Μίχα συνοδευτεί από ανεξαρτητοποίηση, τότε οι απώλειες για το Ντούρο θα είναι πραγματικά μεγάλες. Ο συγκεκριμένος Δημοτικός Σύμβουλος στηρίζεται από μια ευρεία γκάμα ψηφοφόρων που τοποθετούνται πολιτικά στη ΝΔ, στις παρυφές του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του Βίκυ Καράμπελα ανήκουν σε πολυμελείς οικογένειες του Κεντρικού Μενιδίου και διαθέτουν πολλές προσωπικές φιλίες.   

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου