Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Στέργιος Πεδιαδίτης "Γονείς σηκωθείτε από τους καναπέδες!"

Το μέλος του συλλόγου γονέων του 14ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών, ο γνωστός και μη εξαιρετέος πολιτικός μηχανικός και μάχιμος ποδηλάτης των Acharnai Ride   Στέργιος Πεδιαδίτης, δεν άφησε ασχολίαστο το έργο των γονιών του 4ου Γυμνασίου στο προαύλιο. Να λοιπόν τι έγραψε: « Πολύ καλά και άγια όλα, αλλά εκτός του γεγονότος πως για μία ακόμη φορά έφτασαν οι γονείς να υποκαθιστούν τον θεσμικό ρόλο των... δύσκαμπτων Τεχνικών Υπηρεσιών, από την άλλη μεριά το όλο εγχείρημα έγινε από ΔΥΟ ΜΟΝΟ ΓΟΝΕΙΣ!
Νιώθω την ανάγκη να τονίσω για μία ακόμη φορά την αναγκαιότητα συσπείρωσης των γονιών γύρω από τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων. Φανταστείτε, αν μόνοι τους δύο γονείς σε ένα απόγευμα έκαναν όλα αυτά σε ένα προαύλιο, τι θα μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα ακόμη άτομα βοηθώντας τους.
Αφήστε καναπέδες, κρεββάτια, ντιβανοκασέλες, ανάκλιντρα, πολυθρόνες και βγείτε όλοι έξω, δραστηριοποιηθείτε και βοηθήστε, όχι μόνο τους Συλλόγους Γονέων αλλά όλους τους εθελοντές που μοχθούν αφιλοκερδώς καθημερινά για ένα καλύτερο αύριο. Άλλωστε τι ομορφότερο και τι σπουδαιότερο από το να βελτιώνεις τον χώρο στον οποίο το παιδί σου περνάει 6 ώρες την ημέρα; Και δεν μιλάω μόνο για τα υλικοτεχνικά, αλλά για εκδηλώσεις, δραστηριότητες κ.ά. Εμπρός!»

1 σχόλια:

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ είπε...

Για την ακρίβεια 3 γονείς και 1 μαθήτρια ...!

Δημοσίευση σχολίου