Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Τα λόγια του Δημάρχου να γίνουν πράξεις ζητά η Ένωση Γονέων

ΑΚΡΙΒΕΣ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΙ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΠΑΙΤΕΙ Η ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ 
Φωτό αρχείου από την πρόσφατη συνάντηση της Ένωσης Γονέων στο Γραφείο του Δημάρχου Αχαρνών 
Τον προγραμματισμό και το ακριβές χρονοδιάγραμμα  για τις συντηρήσεις και τις επισκευές στα σχολεία κατά τη θερινή περίοδο, ζητά από το Δήμο Αχαρνών η Ένωση Γονέων με επιστολή της προς τον Δήμαρχο Αχαρνών και κάθε αρμόδιο φορέα. Η Ένωση στην επιστολή της, επισημαίνει τις δεσμεύσεις του Δημάρχου κατά την πρόσφατη συνάντηση τους στη 16 Μαΐου, ζητώντας την υλοποίησή τους. Το πλήρες κείμενο της επιστολής, έχει ως εξής:

ΠΡΟΣ:
1.Τον Δήμαρχο Αχαρνών κο Σωτήρη Ντούρο
2. Αντιδήμαρχο Παιδείας & Πρόεδρο Δ.Ε.Π. κ. Μ. Βρεττό
3. Πρόεδρο Σχ. Επιτ. Α/θμιας Εκπ/σης κ. Ι. Μίχα
4. Πρόεδρο Σχ. Επιτ. Β/βάθμιας Εκπ/σης κ. Ι. Κατσανδρή
5. Αντιδήμαρχο Υποδομών κ. Π. Γκίκα
ΚΟΙΝ:
1. Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων
2. ‘Εντυπο και Hλεκτρονικό Tύπο

ΘΕΜΑ: ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΤΑ
ΤΗ ΘΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ

Με τη λήξη της σχολικής χρονιάς και λαμβάνοντας υπόψη, την επιβεβλημένη ανάγκη συντήρησης των σχολικών κτιρίων, την δέσμευση του Δημάρχου κου Σωτήρη Ντούρου (συνάντηση με την Ένωση στις 16/5/13) ότι οι συντηρήσεις – επισκευές στα σχολεία θα πραγματοποιηθούν κατά την θερινή περίοδο με τα χρήματα των ΣΑΤΑ 2012, την κακή κτιριακή κατάσταση που αντιμετωπίζουν τα σχολικά κτίρια μερικά εκ των οποίων έχουν να συντηρηθούν αρκετά χρόνια, το αναλυτικό υπόμνημα της Ένωσης Γονέων σχετικά με συντηρήσεις- επισκευές που σας έχει υποβληθεί, τις προφορικές διαβεβαιώσεις των προέδρων των σχολικών επιτροπών ότι θα προβούν σε συντηρήσεις επισκευές κατά την θερινή περίοδο, παρακαλούμε όπως μας πληροφορήσετε άμεσα για:
Ποιο είναι το πλήρες χρονοδιάγραμμα επισκευών και συντηρήσεων των Σχολικών Μονάδων του Δήμου (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) κατά τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο.
Ποιός είναι ο άμεσος προγραμματισμός και σχεδιασμός των επισκευών και των συντηρήσεων, σε ποιές Σχολικές Μονάδες θα γίνουν εργασίες, τι εργασίες θα γίνουν, και με ποια στοιχεία και ποια κριτήρια επιλέγονται αυτές.
Επιβάλλεται να χρησιμοποιήσετε τα χρήματα των ΣΑΤΑ, ως οφείλετε, για τα σχολεία του Δήμου μας. Είναι ανεπίτρεπτο τα σχολεία μας να αντιμετωπίζουν προβλήματα βιωσιμότητας λόγω έλλειψης οικονομικών πόρων, ενώ ο Δήμος έχει ήδη πάρει από το Υπουργείο τα χρήματα των ΣΑΤΑ 2012 συνολικού ύψους 293.810€.
Πρόθεσή μας είναι να υπερασπιστούμε τη Δημόσια και Δωρεάν Παιδεία.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 

Κώστας Καρυδάκης
Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 Γιώτα Γιαννάκου


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου