Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Όπως τον παλιό, καλό καιρό η γιορτή του 20ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ – ΧΟΡΟΣ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ 20ου
Στιγμιότυπα από το τσιμπούσι που ακολούθησε την καλοκαιρινή γιορτή
 Μπορεί οι εποχές να έχουν αλλάξει και τα παιδιά να ασχολούνται πλέον με το διαδίκτυο και την τηλεόραση, ίσως καΙ περισσότερο από το κανονικό, χάνοντας την επικοινωνία με τους γύρω τους, αλλά υπάρχουν και αντιστάσεις. Μια από αυτές απόλαυσαν όσοι συμμετείχαν και βρέθηκαν στην καλοκαιρινή γιορτή του 20ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13 Ιουνίου. Ο Διευθυντής του Σχολείου Γιάννης Κυρλιγκίτσης και οι δάσκαλοι του φρόντισαν, ώστε τα παιδιά, μέσα από την ομαδικότητα και τη συλλογική δουλειά να παρουσιάσουν μικρά θαύματα. Έτσι στο πρώτο μέρος της γιορτής το κοινό απόλαυσε τις θεατρικές παραστάσεις «Όρνιθες» του Αριστοφάνη από το Δ2 και «Ειρήνη» του Αριστοφάνη από το Δ1
Ιδιαιτέρως συγκινητικές ήταν οι στιγμές που ακολούθησαν στο Β’ μέρος με απονομή αναμνηστικών στους απόφοιτους της ΣΤ΄ από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, αλλά και τον αποχαιρετισμό της ΣΤ’ τάξης από τον Διευθυντή και τους μαθητές της Ε’ τάξης. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Διευθυντής Γιάννης Κυρλιγκίτσης μίλησε στους μαθητές με λόγια από καρδίας και τους ευχήθηκε καλή πρόοδο στους νέους δρόμους μάθησης που ανοίγονται μπροστά τους.
Το 3ο μέρος της γιορτής είχε άρωμα Ελλάδας, με παραδοσιακούς χορούς από τις μαθήτριες της Ε’ τάξης, αλλά και μοντέρνους ρυθμούς με χορογραφίες από τις μαθήτριες της ΣΤ΄ τάξης. Ακολούθησαν Γυμναστικές Επιδείξεις όπως τον παλιό καλό καιρό, με Μπαλονομαχίες, από την Α’ τάξη, Αρπαγή μαντιλιού, από τη Β’ τάξη, Σκυταλοδρομία με σκάσιμο μπαλονιού, από τη Γ’ τάξη, Αγώνες ταχύτητας με μπάλα, από τη Δ’ τάξη αλλά και Ποδοσφαιρικός αγώνας των μαθητών της ΣΤ΄ τάξης.
Κι όπως σε κάθε γνήσια ελληνική γιορτή ακολούθησε γλέντι με πλούσιο μπουφέ, που ετοίμασε με μεράκι ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων. Ότι καλύτερο δηλαδή για να ευχηθούν το «Καλό καλοκαίρι» 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου