Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Τίμησε μαθητές, δασκάλους και δημοσιογράφους το 18 Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών στην γιορτή αποφοίτησης

ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ 18ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟY ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ
Πρωταγωνιστές της βραδιάς  υπήρξαν αναμφίβολα, οι μαθητές της ΣΤ' που ανοίγουν τα φτερά τους για το Γυμνάσιο
Το προαύλιο του Σχολείου μετατράπηκε σε συνοικιακή "ταβέρνα" από 'κείνες που οι παρέες λένε αληθινές κουβέντες στα τραπέζια τους.
Ο Σύλλογος Γονέων θεώρησε χρέος του να τιμήσει τον ακούραστο Διευθυντή του Σχολείου Γιάννη Κουμούτσο
Πρόσφερε επίσης μια ανθοδέσμη στην δημοσιογράφο Εύη Τριανταφύλλου και έπαινο στην ηλεκτρονική εφημερίδα ο "Μενιδιάτης" "για την ανάδειξη του Σχολείου στις ωραίες και στις δύσκολες στιγμές"
Οι τιμητικές αναφορές και βραβεύσεις φυσικά, δεν θα μπορούσαν παρά να επικεντρωθούν στους ανθρώπους που στηρίζουν καθημερινά το σχολείο,  τους μαθητές και το σύλλογο Γονέων...
... ανάμεσα σε αυτούς και οι δάσκαλοι, που δίνουν καθημερινό  αγώνα, για την πρόοδο των μαθητών τους, υπό αντίξοες συνθήκες.
Στη γιορτή συμμετείχαν ψυχή τε και σώματι, το δραστήριο γονεϊκό κίνημα της πόλης των Αχαρνών και δημοσιογράφοι
Τα πυροτεχνήματα έκλεψαν τα βλέμματα, ενώ το γνήσιο γλέντι κράτησε , ως τις μικρές ώρες
Πρωτοτύπησε και αυτή τη φορά ο Σύλλογος Γονέων του 18ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών. Τι έκανε; Μετέτρεψε το προαύλιο του σχολείου σε μια συνοικιακή ταβέρνα, σαν αυτές που στα τραπέζια της οι παρέες λένε αληθινές κουβέντες και τσουγκρίζουν τα ποτήρια με ζεστασιά κι αγάπη. Τέτοια ήταν η βραδιά αποφοίτησης των μαθητών της ΣΤ’ τάξης του 18ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών. Φιλόξενος ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Μάκης Συρίγος και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο, δεν ξέχασε κανέναν! Απένειμε αναμνηστικά δώρα και βραβεία σε όλα τα παιδιά της έκτης τάξης, επαίνους και λουλούδια στον ακούραστο Διευθυντή του Σχολείου Γιάννη Κουμούτσο και στους δασκάλους, καθώς και σε δημοσιογράφους του τοπικού Τύπου, που έχουν στηρίξει το σχολείο στα εύκολα και στα δύσκολα…
Η όμορφη βραδιά, στην οποία συμμετείχαν ψυχή τε και σώματι μαθητές, γονείς, εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής, της Ένωσης και Συλλόγων Γονέων του Δήμου Αχαρνών, έκλεισε με καλό φαγητό (προσφορά του συλλόγου Γονέων) χορό, τραγούδι και πυροτεχνήματα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου