Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Ξέφρενο Σαββατόβραδο στο PLAYBACK με τους WET ‘N WILD

ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΤΕ, ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΠΡΑΞΗ.... Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ♔WET ‘N WILD ♔ (W2) ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ EVENTS ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ, ΕΔΡΕΩΝΕΤAI!!!! 


 KAΘΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!!!!!!

... ΤΟ EVENT ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΞΕΦΡΕΝΟ ΒΡΑΔΥ!!!

H OMΑΔΑ ΤΟΥ WET ‘N WILD ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΙ!!!!
ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ...!!!!

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ TEAM: 

♔ WET ‘N WILD ♔ ( http://www.facebook.com/pages/Wet-n-Wild-Events/324395847666807?ref=hl) Ενα group που γεννήθηκε μια καλοκαιρινή νύxτα του 2012 με γονείς στα deck΄s τον Μιχάλη Αβραμόπουλο & Χρήστο Μπαρνασά και νονούς υποστηρικτικά μία παρέα από φίλους τον Παναγιώτη Καναγκίνη, Σωτήρη Μουρούτσο, Γιώργο Καλαμαρά, Τάσο Στεφάνου, και Θάνο Μανωλάτο. Πολύ γρήγορα η παρέα έδεσε, τα events ξεκίνησαν και πιστοί φίλοι άρχισαν να μας ακολουθούν σε κάθε βήμα μας. Mαζί μας η φωτογραφική ομάδα του nightstories.gr, πλαισιωμένη από hot κορίτσια στις μπάρες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου