Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Φρικιαστικό έγκλημα στη Βαρυμπόμπη

ANΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΤΕΡΑΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ...

Εικόνες που σοκάρουν και πληγώνουν....
Μια αφίσα γεμάτη οργή για τους εγκληματίες, πόνο, τρυφερότητα  κι αγάπη για τα ζώα...
Κι ένα μήνυμα με πολλούς αποδέκτες...
Φρίκη ένιωσαν οι εθελοντές φιλόζωοι της Βαρυμπόμπης και των Θρακομακεδόνων την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου, όταν διαπίστωσαν πως οι «μικροί φίλοι» τους, τα ζώα, που φροντίζουν με προσωπικές θυσίες, χρόνο, χρήμα και περισσή αγάπη, βρήκαν φρικτό θάνατο από εγκληματίες που έσπειραν παντού φόλες. Κι επειδή οι μαρτυρίες τους στις ιστοσελίδες τους στο face Book αλλά και στην ιστοσελίδα adespoto.gr, περιγράφουν με σαφήνεια τα γεγονότα ιδού τα γραφόμενα στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, «Thrakomakedones Animal Welfare' Group of Friends» και «Varimpompi Stray Animal Rescue Athens Greece».
«Πριν από λίγο καιρό είδαμε τις σκληρές προσπάθειες εθελοντών φιλόζωων που άρχισαν να βοηθάνε τα αδέσποτα στην Βαρυμπόμπη. Και στις 25/2/13 με λύπη πληροφορηθήκαμε για τον αισχρό δηλητηριασμό των σκυλιών της περιοχής... Κιμάς με δηλητήριο βρέθηκε σκορπισμένος παντού, γιατί ακόμα υπάρχουν συμπολίτες μας που προτιμούν να παρανομήσουν και να δολοφονήσουν αθώα πλάσματα αντί να τους προσφέρουν λίγο φαγητό, στο δρόμο, όπου προσπαθούν να επιβιώσουν, εκεί που τα πέταξαν άλλοι συμπολίτες μας!!!  Αδέσποτα σκυλιά, πάνω από 10, ένα δεσποζόμενο σκυλί αλλά ακόμα και ένα άτυχο πουλί που έφαγε απ τη δηλητηριασμένη τροφή βρέθηκαν νεκρά. Η εικόνα των πτωμάτων φαίνεται ότι αρέσει πιο πολύ στους άρρωστους που πράττουν τον δηλητηριασμό αντί των στειρωμένων, φροντισμένων σκυλιών. Η φιλόζωη Ελένη Χ. ζητά βοήθεια για να φιλοξενηθούν όσα ζώα επέζησαν. '' ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΠΕΣΑΝ ΦΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΚΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ... ΚΑΛΕΣΑΝ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ... ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΕΣ 20 ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΛΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ... ΕΧΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ... ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΚΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΜΕΝΙΔΙΟΥ...''καταγγέλλουν οι εθελοντές. Τι να πει κανείς. Φρίκη! 
Thrakomakedones Animal Welfare' Group of Friends
Varimpompi Stray Animal Rescue Athens Greece

1 σχόλια:

Evi Aggelou είπε...

Δυστυχως κ στην δική μας γειτονιά συμβαίνει αυτό, τι να πώ, δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσεις, για αυτούς που θέλουν να λέγονται άνθρωποι.Θα ήθελα κάποιος από αυτούς να έχει την ατυχία να πέσει στον δρόμο μου.

Δημοσίευση σχολίου