Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Νέα στέγη απέκτησε η Φιλότεχνη Λέσχη Αχαρνών

Τα γραφεία της Φιλότεχνης στεγάζονται, πλέον, σε μια από τις πιο όμορφες μονοκατοικίες των Αχαρνών. Ο Θανάσης Κατάρας έκοψε, ως Πρόεδρος το πρώτο κομμάτι της πίτας. Ακολούθησαν οι πολιτευόμενοι Γιάννης Μίχας, Γιάννης Κασσαβός και Χρήστος Γκίκας, ενώ ιδιαίτερη τιμή επιφυλάχθηκε στον λαϊκό ζωγράφο Χρήστο Τσεβά και στους εκπροσώπους των πολιτιστικών σωματείων

Με το δεξί μπήκε στη νέα χρονιά η Φιλότεχνη Λέσχη και μόνο από το γεγονός ότι η εκδήλωση για την κοπή της πίτας της πραγματοποιήθηκε στη νέα της στέγη. Πρόκειται για μια όμορφη μονοκατοικία που γλύτωσε από την επέλαση του μπετόν και βρίσκεται στη συμβολή των οδών Εθνικής Αντίστασης και Παύλου Μελά. Με ορμητήριο τη νέα της στέγη, η Φιλότεχνη θα ξεδιπλώσει την πλούσια δραστηριότητά της που εκτείνεται σε όλο το φάσμα του Πολιτισμού. Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Θανάσης Κατάρας, μιλώντας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την κοπή της πίτας, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής, 24 Φεβρουαρίου, ο απολογισμός της προηγούμενης χρονιάς ήταν ικανοποιητικός και γνωστοποίησε την είσοδο της Φιλότεχνης στον ψηφιακό κόσμο, με τη δημιουργία της ιστοσελίδας http://www.filotexni.gr/.
Στα αμέσως προσεχή σχέδια ανέφερε τη μουσική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 3 Μαρτίου, στο μπαρ ΚΟΥΚΟΣ της Βαρυμπόπης, την έκδοση περιοδικού και την συνάντηση των Αχαρνέων καλλιτεχνών, με την οποία φιλοδοξεί να καταγράψει το καλλιτεχνικό δυναμικό των Αχαρνών και να αναζητήσει διαύλους επικοινωνίας, μέσω των οποίων θα επικοινωνεί με το κοινό. Τη Δημοτική Αρχή εκπροσώπησε ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Μίχας που παρευρέθηκε και για να δοκιμάσει την πίτα, την οποία έφτιαξε η σύζυγός του Βίκυ Καράμπελα. Η Βίκυ με κεκτημένη ταχύτητα από το masterchef, στο οποίο έλαβε μέρος , γλύκανε τους καλεσμένους και με λουκουμάδες δικής της εμπνεύσεως. Από πλευρά αντιπολίτευσης το παρών έδωσε ο επικεφαλής της παράταξης ΑχαρΝΑΙ-Ενεργοί Πολίτες, Γιάννης Κασσαβός, ο οποίος επεσήμανε τον πολύ σημαντικό ρόλο της Φιλότεχνης στα Πολιτιστικά Δρώμενα των Αχαρνών και τόνισε ότι δικαιούται την ολόπλευρη στήριξη του Δήμου, αλλά και της τοπικής κοινωνίας. Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Δημοτικός Σύμβουλος Χρήστος Γκίκας, που χαριτολόγησε λέγοντας ότι όποιος κερδίσει το φλουρί πρέπει να καταβάλει οικονομική ενίσχυση 100 ευρώ στην Φιλότεχνη. Μετά το τέλος της εκδήλωσης η Φιλότεχνη πραγματοποίησε της Εκλογοαπολογιστική της Συνέλευση, η οποία εξέλεξε την Εφορευτική Επιτροπή που θα διεξαγάγει τις προσεχείς αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου