Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Στο 8ο Γυμνάσιο Αχαρνών υπηρετούσε ο 52χρονος μαθηματικός με τα ...γούστα


Η πρόσοψη του 8ου Γυμνασίου Αχαρνών

Στο 8ο Γυμνάσιο Αχαρνών (εργατικές κατοικίες Προφήτη Ηλία) υπηρετούσε ο 52 χρονος μαθηματικός που κατηγορείται ότι είχε σεξουαλική σχέση με 17 χρονο αλλοδαπό και ότι στο σπίτι του βρέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 6,2 γραμμαρίων. Τα γεγονότα επιβεβαίωσε, εμμέσως πλην σαφώς, μιλώντας στους μαθητές του σχολείου ο Γυμνασιάρχης, ο οποίος πρόσθεσε ότι ο εκπαιδευτικός θα μετακινηθεί από το σχολείο ή θα τεθεί σε διαθεσιμότητα. Αξίζει να αναφερθεί ότι από τα αναφερθέντα στα δημοσιεύματα, ποινικά επιλήψιμη είναι η κατοχή της κάναβης, για την οποία ο καθηγητής μπορεί να απαλλαγεί, αν αποδειχθεί ότι προοριζόταν για δική του χρήση. Για τη σεξουαλική σχέση δεν μπορεί να του αποδοθεί κατηγορία, δεδομένου ότι ο 17χρονος έχει υπερβεί το ηλικιακό όριο των 15 ετών, με βάση το οποίο αποδίδονται κατηγορίες για αποπλάνηση. Αυτά επί του παρόντος, με την επισήμανση ότι τα διαδικτυακά, κυρίως δημοσιεύματα, συγχέουν τα .γούστα με τις αξιόποινες πράξεις και ότι σε κάθε ποινική υπόθεση ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας, δηλαδή ουδείς θεωρείται ένοχος, μέχρι την έκδοση αμετάκλητης καταδικαστικής απόφασης. ΔΕΙΤΕ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ...ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΟ:

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και τώρα?? Που δουλεύει αυτός ο ..... άνθρωπος,τι κάνει είναι στην φυλακή ή όχι?? Παρακαλώ απαντήστε μου...Είμαι η μάνα ενός παιδιού που δεν ξέρω τι γίνετε...!!!

Unknown είπε...

Δε ΒΙΑΣΕ κάποιον, ούτε τα 6 γρ. κάναβης είναι πιο τραγικά από τις μπουκάλες με ουίσκι, τσίπουρο, βόντκα κλπ που όλοι έχετε στα σπίτια σας (εγώ δεν έχω ούτε καν μπύρα, ούτε βέβαια κάναβη, τσιγάρα κλπ) ! Σιγά το σοκ δηλαδή! Αν είναι σωστός σαν καθηγητής, ας μείνει στη δουλειά του κανονικά!

Δημοσίευση σχολίου